Már rendelhető az új BMW M4 GT4

In bemutató
BMW M4 GT4

A BMW M4 GT4 20.000 teszt km-en van túl és rengeteg időt töltött a szélcsatornában. Az autót a Nürburgring paddokjában mutattát be. Sok fejlesztés érkezett az M6 GT3-ból. A motor, váltó és a vezérlő elektronika az M4 Coupéból jöttek, a karbon motorháztető pedig az M4 GTS-től származik. Az M4 GT4-en az ajtók is szénszálasok, verseny körülményekhez igazított az első szpoiler, hátsó szárny és a kipufogó rendszer. Az ülés, a fékek és a pedál boksz szintén a nagytestvértől, az M6 GT3-tól származtathatóak.

BMW M4 GT4
BMW M4 GT4 – erőt sugároz

 

Variálható vezérlés

Az autó érdekessége még, hogy a motor vezérlés előre felprogramozott „power stick”-ekkel változtatható, így a csapatok könnyen reagálhatnak a megváltozott versenykörülményekre.

Az M4 GT4-et verseny körülmények között is sokat tesztelték, többek között a Nordschleifen és Dubaiban rendezett 24 órás versenyeken.

BMW M4 GT4
BMW M4 GT4 cocpit

Muzsikál a sorhat

A 3.0 literes sor hatos M TwinPower gyönyörűen muzsikál, és a vezérlés hangolásától függően a teljesítmény több, mint 431 lóerő is lehet. Ezt az erőt 7 sebességes dupla kuplungos váltóval szabadítják a hátsó kerékre, ahol mechanikus diffizár dolgozik.

A BMW M4 GT4 ára 169.000 Euro + Áfa lesz és 2018-ban érkezik.

 

You may also read!

KIA EV9

A KIA új zászlóshajója, a letaglózó EV9

A héten mutatkozott be a KIA EV9, a márka új teljesen elektromos zászlóshajója. A dizájnt nagyon érzik mostanában a

Read More...
üzemanyag ár

Péntektől csökken a gázolaj, drágul a benzin nagyker ára

Pénteken újabb üzemanyagár változás jön, hasonlóan ellentétes irányú, mint a mai napra bejelentett.  A benzin beszerzési ára bruttó 8 forinttal

Read More...
rali szimulátor bajnokság

340 elrajtolt versenyző az idei első rali szimulátor bajnoki futamon

Negyedik szezonját kezdte meg a Hungarian Virtual Dirt Rally 2.0 Championship 2023. Ez az a bajnokság, amit a covid

Read More...
Verified by MonsterInsights