Rövid hírek – új Bentley app és Volvo dizájn díj

Rövid hírek

Díjazták a Bentayga Dízelt

  • A Bentayga Dieselt díjazta az Autocar magazin. Ennek oka, hogy az autó 5 csillagos minősítést ért el a magazin kemény tesztjén.
Rövid hírek
Volvo XC90

 

“Dizájn Hős” lett Thomas Ingenlath

  • Szintén az Autocar díjazta a Volvo dizájn főnökét, Thomas Ingenlath-ot, aki a magazintól a „Dizájn Hős” díjat kapta. Azt gondolom, hogy a Volvo XC90, S90, V90 és XC60 dizájn gyöngyszemek után a díj jogosságát senki nem fogja vitatni.

 

Bentley App

  • És itt az új Bentley app. Ez igazán nagy űrt tölt majd be!!! Hiszen a szomorú Bentley tulajdonosok végre mobiljukról rendelhetnek adott pontra üzemanyag feltöltést, így nem kell időzniük egy benzinkúton. Vagy ha épp a hétvégi piknikhez sárosabb út vezet, rendelhetnek egy Bentaygát luxus kupéjuk helyett, hiszen oda mégiscsak egy SUV dukál. Milyen jó, hogy végre betömik ezt a tátongó piaci rést. Egy kicsit jobb lett megint a világ.
Bentley app
Bentley app

 

FCA és Iveco

  • Az FCA és az Iveco biztosítja a Taorminában, május 25-26-án rendezendő G7 csúcstalákozó jármű flottáját. A körülbelül 90 autóból álló flottában lesz  Fiat 500L, IVECO Daily Minibus (földgázos és elektromos), elektromos Fiat 500e, Alfa Romeo Stelvio, Giulia és Giulietta, és Fiat Ducato.
Rövid hírek
Az FCA és Iveco flottája a G7 csúcsra
Verified by MonsterInsights