Q Inspiration Concept – az Infiniti új dizájnnyelve nagyon ütős

In bemutató
Infiniti új dizájnnyelve

Az Infiniti nem bírta tovább! Meg kellett mutatniuk, mivel gurítanak végre egy nagyot Detroitban. És ahogy ez az autó be fog gurulni az Észak-Amerikai Autókiállítás standjára, az tényleg ütős lesz. Q Inspiration Concept – az Infiniti új dizájnnyelve.

Gyönyörű az autó formája! Ízig-vérig modern minden porcikája, de mégsem emészthetetlen. Mégis autó a szó nemes és hagyományos értelmében.

Az Infiniti azt írja, ez a vállalat következő lépése a dizájn területén. A letisztult, tömör vonalak és a klasszikus szedán forma az elnyújtott sziluettel igazán szemet gyönyörködtető elegyet képez. És a légellenállási tényezője sem lehet rossz.

Ez a lépés nemcsak a formanyelv területén jelent változást, hanem a tartalomban is, amit a forma rejt. Bár erről csak annyit írtak, hogy fejlettebb, ügyesebb, kompaktabb erőforrások. 

Update:

A Villanyautosok értesülése szerint a Q Inspiration Concept teljesen elektromos hajtású lesz és remélhetőleg eljut a sorozatgyártásig.

You may also read!

DS Retromobile

A DS a teljesítmény jegyében képviselteti magát a Retromobile kiállításon

A DS Automobiles 4 nagy teljesítményű modellt állít ki Párizsban, a 2023-as Rétromobile kiállításon. A L’Aventure DS standon

Read More...
Toyota GT86

Formában tartja old school sportkupéját a Toyota

Eredeti alkatrészek széles skálája mellett egy különleges szervizprogramot is kidolgozott klasszikus sportautójához a Toyota. A GT86 így tízévesen is

Read More...
drágább üzemanyag

Pénteken ismét emelkedik az üzemanyag nagykereskedelmi ára

Péntektől tovább emelkedik a benzin és a gázolaj NAGYKERESKEDELMI ÁRA. A benzin esetében ez bruttó 8 forintot jelent, míg

Read More...