A BMW X2 bemutatóján jártunk

In bemutató
BMW X2 bemutató

Márciusra ígérték a BMW X2 érkezését, és itt is van. Szombaton a Budapest Motors tartott ünnepélyes BMW X2 bemutatót. És el kell mondanom, élőben még jobban néz ki az autó, mint a képeken.

Íme a rövid hangulat videó:

BMW X2 bemutató

A BMW X2-ről itt írtunk korábban. A kisebb SUV-oknál mindig kérdés, hogy kiadja-e úgy, mint a nagyok, ahol a méret mindig jót tesz a formának, arányoknak. Szerintem például az első X1 nem volt formailag egy jól sikerült darab, bár vezetni igen jó volt.

BMW X2 bemutató

De az X2-nél nem lehet okunk a panaszra. Igazán kellemes, jó arányú forma. És azt gondolom, igen széles közönséget lehet vele megcélozni. Mivel nem annyira hivalkodó, hogy mondjuk egy konzervatív gondolkodású vezető beosztású férfi ne üljön bele. Formássága és méretei miatt tetszhet a hölgyeknek is. De azt gondolom, a BMW fanoknak sincs okuk szégyenkezni egy ilyen autóban, bár alapból elől kapar.

 

BMW X2 bemutató

Így élőben még jobban kijöttek az olyan finom dizájn elemek, mint az első ködlámpa és környéke, ami magában is nagyon jól néz ki.

 

BMW X2 bemutató

Vagy a macsós, de mégis kedvesre húzott első lámpa.

BMW X2 bemutató

Belülről körülvesz a prémium minőség. Az ülések kényelme kifogástalan. A kormány fogása, a kapcsolók kialakítása és elhelyezése hibátlan.

BMW X2 bemutató

 

BMW X2 bemutató

Elől bőséges a helykínálat de hátul a 193 cm-mel sajnos csak fejet hajtva fértem el. Mondjuk én még a SsangYong Rextonban sem fértem el hátul. Az autógyárak is úgy gondolják, mint én: Tibi csak vezessen! 😊

 

BMW X2 bemutató

A 470 literes csomagtartó nagyon jól pakolható, jó kialakítású.

De a prémiumságnak ára van. A fehér kiállított darab egy X2 xDrive 20d volt 13,7 milliós induló árral, némi extrával egészen 17,56 millióig feltornázva. A bordó X2 sDrive 18d pedig 12 milliós alapárral 15,4 millióért vihető el.

Azért, ha már ott voltam, picit szétnéztem.

 

BMW X2 bemutató

Így élőben nagyon mokány a kis i3s, amiről itt írtunk korábban. (A rendszám ne tévesszen meg senkit, ez egy i3s.)

 

BMW X2 bemutató

 

BMW X2 bemutató

BMW X2 bemutató

 

BMW X2 bemutató

Az új i8 pedig igazán exkluzív darab, és ebbe már egy picit mintha könnyebb lenne beszállni is.

 

BMW X2 bemutató

A fiamnak persze a gyereksarok tetszett a legjobban. Nálam és az Autósajtónál – ami egy családbarát autós portál – mindig jó pont, ha a gyermekekre is gondolnak.

Elvileg nemsokára ki is próbálhatjuk az új X2-est.

You may also read!

Több mint tíz évre előre fedezi akkumulátorigényét a Daimler

A Daimler AG 20 milliárd euró értékben  szerez be akkumulátorokat 2030-ig
A társaság jövőbeni akkumulátorigényeihez tartozó pénzügyi fedezet

Read More...

Tim Gábor dobogós a Mikulás Rallye-n az új autóval

A több nehézséget, három kiesést, de végül kategória harmadik helyet hozó Rallye2 szezon végeztével volt hiányérzet Tim Gáborban

Read More...
Védelmi hiba? – Csillagtalan a FIAT PANDA is

Védelmi hiba? – Csillagtalan a FIAT PANDA is

Az EURO NCAP törés teszten egy csillag sem jutott a Fiat Pandának. Legutóbb a Fiat Punto kapott ilyen minősítést 2017 decemberében.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu