Kémfotón az Audi RS Q8

In hír
Kémfotón az Audi RS Q8

Télidőben lehet a legjobban téli tesztelésre küldeni a gyártás előtt lévő modellek prototípusát. Ezt teszi éppen az Audi is az év végére várható Audi RS Q8 2020 modellel.

A carscoops.com autós portál fotósa önkéntes száműzetését éli ilyenkor az Északi sarkkörön. Múlt héten mutattuk be a Mini Electric kémfotóit, most pedig az Audi RS Q8 képeit nézegethetjük jóvoltából.

 

Kémfotón az Audi RS Q8

 

Az elmúlt nyár óta elkészült az Audi RS Q8 gyártásra kész prototípusa, amin így az utolsó teszteket végzik, mielőtt Ingolstadtban elkezdik gyártani a leggyorsabb Audi SUV-t.

A képek alapján agresszívebbnek tűnik az új RS modell, mint az Autosajto.hu által is tesztelt normál Q8, méltó kihívója lehet a BMW X6 M és a Mercedes-AMG GLE 63 S kúpé modelleknek.

 

Kémfotón az Audi RS Q8

 

Szélesebb és alacsonyabb

A korábbi prototípusokhoz hasonlóan ez is nagyméretű, kéttónusú, ötvözött könnyűfém kerekeken gördül, erős kompozit fékekkel, 6 dugattyús féknyergekkel és szélesebb karosszériával. Agresszív megjelenést eredményeznek lökhárítói és nagyméretű ovális kipufogócsövei, ami más Audi RS modellek megkülönböztető jelei is.

Az RS Q8 egy kicsit alacsonyabb hasmagasságú, közelebb kerül az úthoz, mint a hagyományos Q8-as, ami fokozza a kiváló vezetési élményt és stabilitást.

Belsejében ugyanaz a komfort és felszereltség várható, mint a normál Q8 esetén. 12,3 colos virtuális műszerfal, érintőképernyő a középkonzolon a különböző kényelmi eszközök beállításához, beleértve a legújabb MMI információs és szórakoztató rendszert is. A további különlegessége az RS modellnek a sport ülések, az élénkebb színű kontrasztos varrás és az RS-specifikus vezetési módok.

 

Kémfotón az Audi RS Q8

 

Urus az erős?

Általános vélemény, hogy az RS Q8 ugyanazt az ikerturbós 4.0 literes V8-as motort kapja, mint a Lamborghini Urus, ami 641 lóerő és 850 Nm nyomaték leadására képes. Az Audi azonban dönthet úgy is, hogy kicsit visszafogja crossover-jét, akár 591 lóerőre, hogy ne konkuráljon Lambó testvérrel, miközben még így is erősebb, mint a Mercedes GLE 63 S kúpl és a BMW X6 M.

Kémfotón az Audi RS Q8

forrás: carscoops.com

You may also read!

EU forrás EU áramforrásra – Európa visszavág

EU forrás EU áramforrásra – Európa visszavág


Trump elnök kereskedelmi háborúját sokan bírálják az Európai politikusok közül. Macron elnök most mégis hasonlót lépett, diszkréten

Read More...
A Kia elektromos küldetése

A Kia elektromos küldetése

A Kia Motors Europe a World Shopperrel együttműködve Észak-Európa legfejlettebb elektromos autó piacait járja be. Mindezt az „Elektromos Küldetés” címén, hogy még jobban megismerje az elektromos autózás európai trendjeit.

Read More...
Suzuki Jimny Black Bison – Bárány farkasbőrben

Suzuki Jimny Black Bison – Bárány farkasbőrben

A Suzuki Jimny Black Bison nem is tuning, hanem egy kitűnő álca, amivel a törpeterepjáró kiköpött mása a Mercedes G-osztálynak.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu