Kémfotón az Audi RS Q8

In hír
Kémfotón az Audi RS Q8

Télidőben lehet a legjobban téli tesztelésre küldeni a gyártás előtt lévő modellek prototípusát. Ezt teszi éppen az Audi is az év végére várható Audi RS Q8 2020 modellel.

A carscoops.com autós portál fotósa önkéntes száműzetését éli ilyenkor az Északi sarkkörön. Múlt héten mutattuk be a Mini Electric kémfotóit, most pedig az Audi RS Q8 képeit nézegethetjük jóvoltából.

 

Kémfotón az Audi RS Q8

 

Az elmúlt nyár óta elkészült az Audi RS Q8 gyártásra kész prototípusa, amin így az utolsó teszteket végzik, mielőtt Ingolstadtban elkezdik gyártani a leggyorsabb Audi SUV-t.

A képek alapján agresszívebbnek tűnik az új RS modell, mint az Autosajto.hu által is tesztelt normál Q8, méltó kihívója lehet a BMW X6 M és a Mercedes-AMG GLE 63 S kúpé modelleknek.

 

Kémfotón az Audi RS Q8

 

Szélesebb és alacsonyabb

A korábbi prototípusokhoz hasonlóan ez is nagyméretű, kéttónusú, ötvözött könnyűfém kerekeken gördül, erős kompozit fékekkel, 6 dugattyús féknyergekkel és szélesebb karosszériával. Agresszív megjelenést eredményeznek lökhárítói és nagyméretű ovális kipufogócsövei, ami más Audi RS modellek megkülönböztető jelei is.

Az RS Q8 egy kicsit alacsonyabb hasmagasságú, közelebb kerül az úthoz, mint a hagyományos Q8-as, ami fokozza a kiváló vezetési élményt és stabilitást.

Belsejében ugyanaz a komfort és felszereltség várható, mint a normál Q8 esetén. 12,3 colos virtuális műszerfal, érintőképernyő a középkonzolon a különböző kényelmi eszközök beállításához, beleértve a legújabb MMI információs és szórakoztató rendszert is. A további különlegessége az RS modellnek a sport ülések, az élénkebb színű kontrasztos varrás és az RS-specifikus vezetési módok.

 

Kémfotón az Audi RS Q8

 

Urus az erős?

Általános vélemény, hogy az RS Q8 ugyanazt az ikerturbós 4.0 literes V8-as motort kapja, mint a Lamborghini Urus, ami 641 lóerő és 850 Nm nyomaték leadására képes. Az Audi azonban dönthet úgy is, hogy kicsit visszafogja crossover-jét, akár 591 lóerőre, hogy ne konkuráljon Lambó testvérrel, miközben még így is erősebb, mint a Mercedes GLE 63 S kúpl és a BMW X6 M.

Kémfotón az Audi RS Q8

forrás: carscoops.com

You may also read!

Mazda CX-30 közeledik

Mazda CX-30 közeledik

Az európai piacra szánt új, 2020-as modell évű Mazda CX-30 értékesítése idén nyáron kezdődik. Az autógyártó a piaci érdeklődés felkeltésére kiadott egy fotógyűjteményt, amely részletesen bemutatja a kompakt SUV-t.

Read More...
RALLY INTERNAZIONALE DEL CASENTINO Juhász Csabi

Kategóriagyőzelem a Casentino ralin

A 39. RALLY INTERNAZIONALE DEL CASENTINO ralin vett részt Juhász Csabi szinte már törzsversenyzőként a testvérével, Zsoltival ahol kategóriagyőzelmet szereztek.

Read More...
TAXI4 Veszprém Rallye Ritmus ASE Klausz Kristóf Csányi Botond

Defekt után defekt!

Nem úgy sikerült a 26. TAXI4 Veszprém Rallye a Ritmus ASE párosának, Klausz Kristófnak és Csányi Botondnak, ahogy szerettük volna, és amiben reménykedtünk a kvalifikáció után, ahol a 3. helyet szerezték meg a jóval tapasztaltabb mezőnyben. A másnapi eredmények sem voltak rosszak, de aztán 2 defekt visszavette őket, majd egy elektromos hiba miatt kiállni is kényszerültek.

Read More...

Leave a reply: