fbpx

EU forrás EU áramforrásra – Európa visszavág

In elektromos
EU forrás EU áramforrásra – Európa visszavág

Trump elnök kereskedelmi háborúját sokan bírálják az Európai politikusok közül. Macron elnök most mégis hasonlót lépett, diszkréten hadat üzent a kínaiaknak. Beruházás támogatással csökkentenék az elektromos autók akkumulátorpiacán a kínai hegemóniát.

Emmanuel Macron francia elnök 700 millió eurós beruházást jelentett be az Elektromos autók akkumulátorának iparágába az elkövetkező öt évben. A cél az, hogy növelje az iparág európai jelenlétét és csökkentsék a francia autógyártók függését az ázsiai és az amerikai szállítóktól.

A francia elnök a párizsi Gépjárműgyártók Nemzetközi Szervezetében tartott beszédében részletezte stratégiáját. Miután Németország 1 milliárd eurót fektet be az akkumulátorcellák gyártásába, támogatva a helyi munkahelyeket, Franciaország is hasonló lépésre kényszerül. A belső égésű motorok háttérbeszorulása munkahelyeket veszélyeztet, különösen akkor, ha az új technológia terén az ázsiaiak lépéselőnyben vannak.

A francia-német kezdeményezés szerint két gyárat építenek, egyet Franciaországban és egyet Németországban. Macron hozzátette, az európai autógyártók észrevették, fenyegetést jelent a kínai beszállítóktól való függőség, különösen olyan időszakban, amikor a nemzetközi kereskedelmi háborúk valós veszélyt jelentenek.

„Franciaország elnökeként nem tudok örülni egy olyan helyzetnek, amikor az elektromos járművem akkumulátorainak 100 százaléka Ázsiában készül” – mondta Macron.

„A szuverenitást és a függetlenséget illetően úgy gondolom, hogy hosszú távon nem jó, ha iparunk és az európai ipar 100% -ban nem európai beszállítókra támaszkodik. Ezért szükséges, hogy ébresztőt fújjunk és belekezdjünk az akkumulátorok európai fejlesztésébe és gyártásába.

 

Trump elnök kereskedelmi háborúját sokan bírálják az Európai politikusok közül. Macron elnök most mégis hasonlót lépett, diszkréten hadat üzent a kínaiaknak. Beruházás támogatással csökkentenék az elektromos autók akkumulátorpiacán a kínai hegemóniát. Emmanuel Macron francia elnök 700 millió eurós beruházást jelentett be az Elektromos autók akkumulátorának iparágába az elkövetkező öt évben. A cél az, hogy növelje az iparág európai jelenlétét és csökkentsék a francia autógyártók függését az ázsiai és az amerikai szállítóktól. A francia elnök a párizsi Gépjárműgyártók Nemzetközi Szervezetében tartott beszédében részletezte stratégiáját. Miután Németország 1 milliárd eurót fektet be az akkumulátorcellák gyártásába, támogatva a helyi munkahelyeket, Franciaország is hasonló lépésre kényszerül. A belső égésű motorok háttérbeszorulása munkahelyeket veszélyeztet, különösen akkor, ha az új technológia terén az ázsiaiak lépéselőnyben vannak. A francia-német kezdeményezés szerint két gyárat építenek, egyet Franciaországban és egyet Németországban. Macron hozzátette, az európai autógyártók észrevették, fenyegetést jelent a kínai beszállítóktól való függőség, különösen olyan időszakban, amikor a nemzetközi kereskedelmi háborúk valós veszélyt jelentenek. „Franciaország elnökeként nem tudok örülni egy olyan helyzetnek, amikor az elektromos járművem akkumulátorainak 100 százaléka Ázsiában készül” - mondta Macron. „A szuverenitást és a függetlenséget illetően úgy gondolom, hogy hosszú távon nem jó, ha iparunk és az európai ipar 100% -ban nem európai beszállítókra támaszkodik. Ezért szükséges, hogy ébresztőt fújjunk és belekezdjünk az akkumulátorok európai fejlesztésébe és gyártásába. A Macron stratégiájának része a töltési infrastruktúra fejlesztése is, amivel további segítséget nyújtana az autógyártók számára, hogy elektromos járműveiket vonzóbbá tegyék a vevők számára, és növelje a kormány elektromos hajtású gépjárművekre vonatkozó értékesítési céljait.

 

A Macron stratégiájának része a töltési infrastruktúra fejlesztése is, amivel további segítséget nyújtana az autógyártók számára, hogy elektromos járműveiket vonzóbbá tegyék a vevők számára, és növelje a kormány elektromos hajtású gépjárművekre vonatkozó értékesítési céljait.

You may also read!

Porsche 718 GTS 4.0

Az új Porsche 718 GTS 4.0 – a száguldás szerelmeseinek

A Porsche két kiemelkedő modellt dob be a középmotoros sportkocsik közé: a 718 Cayman GTS 4.0-át és a 718

Read More...
hangszórók nélküli hangrendszer

Zene a füleinknek: hangszórók nélküli hangrendszer a Continental és a Sennheiser együttműködésében

A Continental és a Sennheiser hangszórók nélküli, magával ragadó 3D-s hangrendszere kiválóan szól, miközben a jármű belső felületét használja

Read More...
Bentley Mulsanne 6.75 Edition

A világ leghosszabban gyártott V8-asa – Bentley Mulsanne exkluzív kiadás

A Bentley Mulsanne 6,75 Edition-ből csak 30 példány fog készülni. Az inspirációt a legendás 6 ¾ literes V8-as motor

Read More...

Leave a reply: