Fiat E-Ducato egy új korszak kisteherautója

In elektromos autók
Fiat E-Ducato

A Fiat megkezdte az E-Ducato gyártását, a cég könnyű haszongépjárműjének EV változatát, amely egyelőre csak a kiválasztott ügyfelek számára lesz elérhető tartós igénybevételű tesztelésre. A próbaidőszakban a Fiat 100%-ban rendelkezésére áll a használóknak az esetlegesen felmerülő problémák, észrevételek javítására. A gyár elkötelezett a tökéletes kisteherautó elkészítésére.

Fiat E-Ducato

Már majdnem egy év telt el, amikor a Fiat először prototípusként mutatta be az E-Ducato-t, ahol a jármű minden karosszéria változatban látható volt, ugyanolyan teherbíró képességekkel, mint az ICE-meghajtású (Internal Combustion Engines; belső égésű motorok) Ducato.

A Fiat elektromos kisteherautóját legfeljebb 120 lóerős és 280 Nm nyomatékú villanymotorral készíti és választási lehetőséget kínál az ügyfeleknek a különféle méretű akkumulátorok közül, amelyekkel 200 és 330 kilométeres távolságot tehetünk meg a töltések között . Az olasz autógyártó megjegyzi, hogy a távolság adatai elegendőek a tipikus városi szállításhoz.

Fiat E-Ducato

Az új Fiat E-Ducato városi közlekedésre fókuszál, ez tükröződik a limitált legnagyobb sebességében is, amely a „jobb energiafelhasználás” érdekében 100 km/órára korlátozódik. A választott karosszériától függően az E-Ducato befogadó képessége 10–17 köbméter és a legnagyobb hasznos teherbírása 1950 kg.

Fiat E-Ducato

A Fiat új elektromos kisteherautóját a tesztprogramban résztvevő ügyfelek hamarosan normál munkakörülmények között használhatják, még mielőtt hivatalosan forgalmazni kezdik, amelyet az autógyártó a következő néhány hónapon belül ígér. A Fiat E-Ducato eredetileg megrendelésre készül, nem akarják felhalmozni az európai kereskedésekben.

 

Forrás: Carscoops

You may also read!

Már épül az új présüzem a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában

Megkezdődtek a Mercedes-Benz új présüzemének építési munkálatai Kecskeméten. A gyár második présüzemében a tervek szerint 2022-ben kezdődik meg a

Read More...

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...