A Gymkhana sorozat óriási ugratásokkal és hatalmas driftelésekkel folytatódik

In Téma

A Gymkhana egy új résszel tért vissza, most a Subaru és a Hoonigan fogott össze és felvették a Gymkhana 2020 látványvideóját. Travis Pastrana és a 862 lóerős Subaru WRX STI főszereplésével készített videót a Maryland-i Annapolis-ban vették fel, rengeteg akciót és hihetetlen mutatványt találtak ki.

 

A klip elég lassan indul be, érkezik a szereplőpáros rendőrautók kíséretében, aztán egy perc múlva elszabadulnak a lóerők. Pastrana elkezd felgyorsulni, áll a gázon, keresztül száguld Annapolis utcáin és átugrat egy folyó felett ahol a Hoonigan motorcsónakja érkezik nagy sebességgel. Ezután egy parkolóba sodródik, ahol felfújható rákhalász labdákkal ’játszik’.

Pastrana rohan tovább és páros fánksorozatba kezd egy másik pilótával, aki egy 2022-es Subaru BRZ-t forgat. Ezután körbedriftel egy hajógyárat, ahol a móló széléről leteszi az autó egyik kerekét.

Innen Pastrana a reptér felé veszi az irányt, itt is bemutat néhány mutatványt egy kisgéppel közösen. A klipből innen már kevés maradt, hamar elrepült az idő. De ő csak nyomja tovább és 241 km/órát meghaladó sebességgel repeszt az országúton, közben bemutat egy lélegzetelállító ugratást majd nem sokkal ezután megérkezik az otthonába, ahol beáll a garázsába.

A videó rengeteg akciót tartalmaz, Pastrana a klip felvétele után ezt mondta: „Az első Gymkhana-videó elkészítése hihetetlen élmény volt számomra! Nagyon örülök, hogy végre lehetőségem kaptam a főszerepre, külön élmény számomra, hogy a szülővárosomban mutathattam meg a képességeim és így életre kelthettem az évek óta kitalált ötleteimet.”

Ami az autót illeti ez egy különleges, egyedi modell, amelyet a Subaru Motorsports USA és a Vermont SportsCar készített. Szénszálas külsővel és lecsupaszított belsővel rendelkezik, számos módosítással érték el, hogy a modell tömege csak 1123 kg legyen. Így 363 kilogrammal kevesebb, mint a széria WRX STI. Az átalakítások lehetővé teszik, hogy a Subaru teljesítmény/súly aránya 1,3 kg/lóerő legyen.

Forrás: carscoops

You may also read!

Már épül az új présüzem a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában

Megkezdődtek a Mercedes-Benz új présüzemének építési munkálatai Kecskeméten. A gyár második présüzemében a tervek szerint 2022-ben kezdődik meg a

Read More...

Nyári gumi: 2021-es nyári gumi tesztek, a biztonságos közlekedés záloga az alapos felkészülés

A gumiabroncs kiválasztása jelentős hatással lehet a vezetési biztonságára, ezért a BHPgumi munkatársai nagyon fontosnak tartják a döntés előtti

Read More...

A Tesla beszorult a SUV alá, a sofőr az Autopilot rendszert hibáztatja

A fotót nemrégiben osztották meg a Facebook, Tesla Model Y csoportban. A képen egy totálkárosra tört fehér Y modell

Read More...