A Mitsubishi Outlander PHEV ismét elérhető Európában

In hír

A Mitsubishi bejelentette, hogy október végétől az Outlander PHEV visszatért Európába és szeretné visszavenni uralkodó helyét a szegmensben, ahol a japán plug-in hibrid több éven keresztül a legnépszerűbb modell volt.

Az érékesítés újraindítása óta több, mint 22 ezer darabot adtak el Európában, ami rövid idő alatt több mint a második helyre került Ford Kuga PHEV értékesítései. A német szabadidős autó az év elején nagyon népszerű modell volt, de aztán komoly visszahívási problémákkal szembesült. Az akkumulátor gondokkal szenvedő Ford Kuga PHEV nem tudta megtartani első pozícióját, de a hibák kijavítása után újra versenybe száll.

A Ford keményen dolgozott, hogy jelentősen csökkentse a káros anyag kibocsájtási eredményeit, az eladási mutatók jól indultak. A Kuga PHEV lehetett volna a legjobb plug-in 2020-ban, azonban a problémák után valószínűleg az öregedő Outlander PHEV ismét visszaveszi az eladási lista első helyét.

“A verseny fokozódik, mert a PHEV-k iránti kereslet növekszik Európában. A Mitsubishi Outlander megbízhatósági hírneve miatt továbbra is kiemelkedő ebben a szegmensben, amelyet ténylegesen bizonyított, amióta 2014-ben elindította az első generációs Outlander PHEV-t.”

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

 

2021 tavaszán a Mitsubishi Európába hozza a második plug-in modelljét, a Mitsubishi Eclipse Cross PHEV-t.

Lehet, hogy az új modell is hasonlóan népszerű lesz, de még korai megmondani, hogy mekkora szüksége van a piacnak még egy ilyen autóra. Azonban biztos, hogy az új modell jobban hasonlít a Ford Kuga PHEV-re, így a verseny folytatódik.

Forrás: insideevs

You may also read!

elektromos Toyota Hiace

Elektromos hajtással térhet vissza Európába a Toyota Hiace

A Toyota Auto Body, a Toyota 1945-ben alapított haszonjármű-részlege a 2023-as Japán Mobilitási Kiállításon leplezte le a hatodik generációs

Read More...
villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Verified by MonsterInsights