A Mitsubishi Outlander PHEV ismét elérhető Európában

In hír

A Mitsubishi bejelentette, hogy október végétől az Outlander PHEV visszatért Európába és szeretné visszavenni uralkodó helyét a szegmensben, ahol a japán plug-in hibrid több éven keresztül a legnépszerűbb modell volt.

Az érékesítés újraindítása óta több, mint 22 ezer darabot adtak el Európában, ami rövid idő alatt több mint a második helyre került Ford Kuga PHEV értékesítései. A német szabadidős autó az év elején nagyon népszerű modell volt, de aztán komoly visszahívási problémákkal szembesült. Az akkumulátor gondokkal szenvedő Ford Kuga PHEV nem tudta megtartani első pozícióját, de a hibák kijavítása után újra versenybe száll.

A Ford keményen dolgozott, hogy jelentősen csökkentse a káros anyag kibocsájtási eredményeit, az eladási mutatók jól indultak. A Kuga PHEV lehetett volna a legjobb plug-in 2020-ban, azonban a problémák után valószínűleg az öregedő Outlander PHEV ismét visszaveszi az eladási lista első helyét.

“A verseny fokozódik, mert a PHEV-k iránti kereslet növekszik Európában. A Mitsubishi Outlander megbízhatósági hírneve miatt továbbra is kiemelkedő ebben a szegmensben, amelyet ténylegesen bizonyított, amióta 2014-ben elindította az első generációs Outlander PHEV-t.”

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

 

2021 tavaszán a Mitsubishi Európába hozza a második plug-in modelljét, a Mitsubishi Eclipse Cross PHEV-t.

Lehet, hogy az új modell is hasonlóan népszerű lesz, de még korai megmondani, hogy mekkora szüksége van a piacnak még egy ilyen autóra. Azonban biztos, hogy az új modell jobban hasonlít a Ford Kuga PHEV-re, így a verseny folytatódik.

Forrás: insideevs

You may also read!

drágább üzemanyag

Jelentősen drágul az üzemanyagok nagyker ára szerdától

Erősebb üzemanyagár emelkedésre számíthatunk szerdától a benzinkutakon. A benzin esetében bruttó 9 forinttal emelkedik a nagykereskedelmi ár, míg a

Read More...
Toyota Tacoma

Turbós hibrid hajtással mutatkozott be a Toyota vagány kalandgépe, az új Tacoma

Amerika kedvenc középkategóriás pickupjának 2024-es nemzedéke háromféle karosszériával és nyolcféle felszereltséggel választható. A mérnökök fő célja a terepjáró-képességek javítása

Read More...
megawatt töltőrendszer

Az ABB E-mobility és a Scania sikeresen tesztelte a megawatt töltőrendszert

Sikeresen hajtották végre a következő generációs elektromos Scania teherautó első töltését az ABB E-mobility által fejlesztett Megawatt Töltőrendszerrel

Read More...
Verified by MonsterInsights