Retro Autó És Rc Modell Találkozó – Retro Majális Szentendrén

In auto, Classic, család, hír, veterán, videó
Retro Majális Szentendrén

            Idén is lesz Retro Majális Szentendrén. Igaz, hogy idén Retro Autó És Rc Modell Találkozó a pontos megnevezés, hiszen idén Retro Ernő lesz a fő szervező. 

 

Retro autók, retro hangulat

            Ernőnek van egy retro Skoda „taxi”-ja is, amivel minket is vitt egy kört. Az öreg jószág jól tette a dolgát és a kis motorhoz képest egészen jól szedte a lábát, akarom mondani kerekeit.

 

 

             Ernő egy csomó érdekes RC Modellt hoz el az új helyszínre, a volt Szentendrei Casino területére. De erről inkább beszéljen ő:

 

           Hogy milyen hangulatra számíthatunk, ahhoz érdemes elolvasni a tavalyi eseményről készült beszámolót, vagy csak megnézni a videót:

 

Mennyien jöhetnek?

 

         Elvileg csak 100 retro autó számára lesz hely, de Ernő azt ígérte, ha többen jönnek, az sem lesz gond. Az Autósajtó is kint lesz, bár főleg Ernőnek fogunk segíteni.

         Lesz jó zene, sok finomság, RC modellek és nagyon szép autók, jó hangulat, jó társaság. A látogatók a Retro Design Centerben a belépő árából 50 % kedvezményt kapnak május elsején ( a lepecsételt szórólap ellenében ), ahol visszaröppenhetnek a ’70-es, ’80-as évekbe. Abból a korból származó autókat, játékokat és élettereket tekinthetnek meg fantasztikus élményekkel gazdagodva.

A találkozó helyszínének térképe itt látható:

 

Tehát várunk mindenkit sok szeretettel Szentendrén a volt Casinónál május elsején!!!

 

You may also read!

Újraindul a Moszkvics gyártása

A nyugati autógyártók teljesen elengedték Oroszország autóiparát az Ukrán invázió után. A szankciók miatt az orosz vállalatok nehezen tudják

Read More...
autót 150 ezerért

Autót 150 ezerért? Ne már!

Autót venni szerintem élvezetes dolog. De 150.000 forintért? Á, inkább spórolj még, vagy vegyél fel hitelt! Hitelt? Kösz,nem! Hátha

Read More...
gumi elektromos autóra

Új Vredestein négy évszakos gumi kifejezetten elektromos autókra

Az Apollo Tyres a mai napon bemutatja a Vredestein Quatrac Pro EV-t, amely Európa első, kifejezetten akkumulátoros elektromos és

Read More...