Retro Autó És Rc Modell Találkozó – Retro Majális Szentendrén

Retro Majális Szentendrén

            Idén is lesz Retro Majális Szentendrén. Igaz, hogy idén Retro Autó És Rc Modell Találkozó a pontos megnevezés, hiszen idén Retro Ernő lesz a fő szervező. 

 

Retro autók, retro hangulat

            Ernőnek van egy retro Skoda „taxi”-ja is, amivel minket is vitt egy kört. Az öreg jószág jól tette a dolgát és a kis motorhoz képest egészen jól szedte a lábát, akarom mondani kerekeit.

 

 

             Ernő egy csomó érdekes RC Modellt hoz el az új helyszínre, a volt Szentendrei Casino területére. De erről inkább beszéljen ő:

 

           Hogy milyen hangulatra számíthatunk, ahhoz érdemes elolvasni a tavalyi eseményről készült beszámolót, vagy csak megnézni a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=mv2SKhesVM8

 

Mennyien jöhetnek?

 

         Elvileg csak 100 retro autó számára lesz hely, de Ernő azt ígérte, ha többen jönnek, az sem lesz gond. Az Autósajtó is kint lesz, bár főleg Ernőnek fogunk segíteni.

         Lesz jó zene, sok finomság, RC modellek és nagyon szép autók, jó hangulat, jó társaság. A látogatók a Retro Design Centerben a belépő árából 50 % kedvezményt kapnak május elsején ( a lepecsételt szórólap ellenében ), ahol visszaröppenhetnek a ’70-es, ’80-as évekbe. Abból a korból származó autókat, játékokat és élettereket tekinthetnek meg fantasztikus élményekkel gazdagodva.

A találkozó helyszínének térképe itt látható:

 

Tehát várunk mindenkit sok szeretettel Szentendrén a volt Casinónál május elsején!!!

 

Verified by MonsterInsights