Érkezik a BMW 8-as Coupe – körvonalak és kémfotó

In bemutató
Érkezik a BMW 8-as Coupe

A BMW luxus sportkupéja 2018-ban érkezik. Most a BMW egy kontur fotót mutatott be, melyen jól látszódnak a gyönyörű kupé vonalai. Ezek a vonalak nagyjából megegyeznek a tavaly év vége felé a Car & Driver magazin által megmutatott kémfotókon látható álcázott BMW-vel.

Érkezik a BMW 8-as Coupe
BMW 8 Coupe kémfotó Car & Driver

Bár a körvanalakat mutató fotón lágyabbaknak tünnek az ívek és a hátsó szpoiler egy kicsit hangsúlyosabb. És mintha egy picit laposabbnak és hosszúkásabbnak tünne. De lehet, hogy csak a megvilágítás és a másik képen az álcázás teszi. Mindenesetre egy ilyen modell jó iránynak tűnik, biztosan szépet fog hasítani a felső szegmens piaci tortájából. Illetve meglátjuk, a luxus és minőség a 7-es BMW-hez vagy már inkább a Rolls-Royce-hoz fog közelíteni? Ráadásul a BMW számára gazdaságilag még kedvezőbb lehet az is, hogy a megcélzott szegmensben egy autó magasabb árcédulával akár kelendőbb is lehet, hisz így komolyabb státusz szimbólunként tud megjelenni, komolyabb a presztizs értéke. 

 

Mit rejt a külső?

A típus a 7-es BMW-n fog alapulni és valószínűleg a gyártó legnagyobb motorjait kapja meg. De az is lehet, hogy – mint a Mercedes GT Concept – ez is kap valamilyen erős hibrid kombót. És ha a 6-osra gondolunk, akár még dizel is kerülhet bele, bár ez elég illúzióromboló lenne.

2017. Május 26-án érkezik a BMW 8-as Coupe. A Concorso d’Eleganza Villa d’Este színpadán csodálhatja meg a nagyérdemű először. Láthatólag a BMW elkötelezett a Concorso d’Eleganza rendezvények felé. A rendezvény magyar megfelelőjének, a Balatonfüred Concours d’Elegance-nak kiemelt támogatója. El kell ismerni, ez idén is nagyon jól sikerült. Erről itt olvashatnak.

You may also read!

villanymotorok hatékonysága

Mitől függ a villanymotorok hatékonysága?

Egy villanymotor vásárlása során fontos ismerni annak műszaki paramétereit, hiszen nem mindegy, hogy milyen hatásfokú munkára képes az adott

Read More...
Limitált szériás GR Yaris

Limitált szériás GR Yarisszal ünnepli rali-világbajnoki címét a Toyota

Mindössze 300 példány készül abból a különleges kivitelű GR Yarisból, amelyet annak tiszteletére adnak ki, hogy a Toyota 2023-ban

Read More...
Horn Lilla

Horn Lilla és az autósport!

Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban.

Read More...
Verified by MonsterInsights