Idén is megrendezésre kerül a fantasztikus Retro Majális Szentendrén!

In Téma, veterán
Retro Majális Szentendrén

Gyönyörű autók, szívélyes emberek, családias hangulat, érdekes programok és remélhetőleg verőfényes napsütés! Nem, most nem a Riviérára invitáljuk Önöket, hanem Szentendrére. Ugyanis idén is megrendezésre kerül a Retro Majális old és youngtimer autós találkozó május 1-én, melynek szlogenje idén:

„Az öreg autó ma már sikk, vár a retro majális!”

A szentendrei Retro Design Centerrel karöltve – íme egy kis bemutató videó a múzemuról – már-már hagyományosan megrendezzük a Retro Majálist. És természetesen a szervezők között van Retro Ernő is.

 

Retro Majális Szentendrén

 

Meghívó!

 

Tisztelt oldtimer és youngtimer tulajdonosok!

 

Ezúton meghívjuk Önöket egy igazán retro hangulatú majálisra Szentendrére május 1-ére. Ahol sok szép autó és sok kedves ember jön össze – ahogy ez lenni szokott évről évre Szentendrén – ott mindenki jól érzi magát és a szeretett jármű is a figyelem középpontjában lehet.

Walter Attila gyönyörű, a tavalyi szépségversenyt megnyert 500-as Trabantjával már biztosan ott lesz.

Regisztrálni a 25 éves vagy annál öregebb, szép állapotú autókkal a retrodesigncenter@gmail.com email címen lehet.

Az ingyenes parkolóhelyet a rendezvény területén csak a regisztrált autók számára tudjuk biztosítani. A regisztrációkor kérjük a nevet, autótípust, rendszámot és telefonszámot megadni.

 
Retro Majális Szentendrén

 

A helyszínről és a programokról

 

Íme a Facebook esemény.

A rendezvény idén a Retro Design Center melletti parkolóban kerül lebonyolításra, a Parkoló Dunapart területén, Szentendre város jóvoltából. A rendezvényre délelőtt 10 órától délután 5 óráig várunk mind a szocialista, mind a tőkés relációból érkező járműveket, beleértve az autókat, motorokat, kerékpárokat és teherautókat egyaránt. Csináljunk együtt bolhapiacot, alkatrészbörzét! Tervezünk kézi gumiszerelő versenyt, és egyéb, még egyeztetés alatt lévő, izgalmas programokat, illetve idén is lesz autós szépségverseny. A nevezett autók közül az Autósajtó.hu olvasói szavazással fogják a legszebbet kiválasztani. A győztessel idén is bemutató interjút készítünk.
A Retro Design Centerbe a regisztrált résztvevők féláron léphetnek be.

 

Retro Majális Szentendrén

Az alvázam nemes acél, a Majálisnál nemes a cél!

A regisztráció díjtalan, de a résztvevőknek lehetőségük lesz adományaikat egy adománygyűjtő dobozban elhelyezni. Az összegyűlt adománnyal a Szentendrei Értelmi Fogyatékos Gyermekek Oktatásáért, Neveléséért Alapítványt kívánjuk támogatni.

 

 

A korábbi években nagyon jól sikerültek a Retro Majálisok.

Íme egy kis videó a 2016-osról.

És egy másik beszámoló a 2017-esről.

 

Tehát mindenkit várunk sok szeretettel!

 Az Autósajtó és a Retro Design Center Csapata, no meg Retro Ernő

You may also read!

Autóipari beruházás Érden

Érden építi fel új központját és tesztbázisát a járműipari AVL Autókut Kft.
Tovább bővíti magyarországi tevékenységét az AVL

Read More...
Mini ritkaság a kalapács alatt

Mini ritkaság a kalapács alatt

Egy szerencsés gyűjtő egy különleges Mini megszerzésével ünnepelheti a márka 60. születésnapját. A jövő hónapban árverésre kerülő Mini Cooper ritkaság egy igazi gyöngyszem.

Read More...
Nagyon megy az új Suzuki Jimny

Nagyon megy az új Suzuki Jimny

Bár még nem teszteltük, a nyugat-európai érdeklődők és a japán értékesítési adatok számát látva sikeres az új Suzuki Jimny.

Read More...

Leave a reply:

Mobile Sliding Menu