Idén is megrendezésre kerül a fantasztikus Retro Majális Szentendrén!

In Téma, veterán
Retro Majális Szentendrén

Gyönyörű autók, szívélyes emberek, családias hangulat, érdekes programok és remélhetőleg verőfényes napsütés! Nem, most nem a Riviérára invitáljuk Önöket, hanem Szentendrére. Ugyanis idén is megrendezésre kerül a Retro Majális old és youngtimer autós találkozó május 1-én, melynek szlogenje idén:

„Az öreg autó ma már sikk, vár a retro majális!”

A szentendrei Retro Design Centerrel karöltve – íme egy kis bemutató videó a múzemuról – már-már hagyományosan megrendezzük a Retro Majálist. És természetesen a szervezők között van Retro Ernő is.

 

Retro Majális Szentendrén

 

Meghívó!

 

Tisztelt oldtimer és youngtimer tulajdonosok!

 

Ezúton meghívjuk Önöket egy igazán retro hangulatú majálisra Szentendrére május 1-ére. Ahol sok szép autó és sok kedves ember jön össze – ahogy ez lenni szokott évről évre Szentendrén – ott mindenki jól érzi magát és a szeretett jármű is a figyelem középpontjában lehet.

Walter Attila gyönyörű, a tavalyi szépségversenyt megnyert 500-as Trabantjával már biztosan ott lesz.

Regisztrálni a 25 éves vagy annál öregebb, szép állapotú autókkal a retrodesigncenter@gmail.com email címen lehet.

Az ingyenes parkolóhelyet a rendezvény területén csak a regisztrált autók számára tudjuk biztosítani. A regisztrációkor kérjük a nevet, autótípust, rendszámot és telefonszámot megadni.

 
Retro Majális Szentendrén

 

A helyszínről és a programokról

 

Íme a Facebook esemény.

A rendezvény idén a Retro Design Center melletti parkolóban kerül lebonyolításra, a Parkoló Dunapart területén, Szentendre város jóvoltából. A rendezvényre délelőtt 10 órától délután 5 óráig várunk mind a szocialista, mind a tőkés relációból érkező járműveket, beleértve az autókat, motorokat, kerékpárokat és teherautókat egyaránt. Csináljunk együtt bolhapiacot, alkatrészbörzét! Tervezünk kézi gumiszerelő versenyt, és egyéb, még egyeztetés alatt lévő, izgalmas programokat, illetve idén is lesz autós szépségverseny. A nevezett autók közül az Autósajtó.hu olvasói szavazással fogják a legszebbet kiválasztani. A győztessel idén is bemutató interjút készítünk.
A Retro Design Centerbe a regisztrált résztvevők féláron léphetnek be.

 

Retro Majális Szentendrén

Az alvázam nemes acél, a Majálisnál nemes a cél!

A regisztráció díjtalan, de a résztvevőknek lehetőségük lesz adományaikat egy adománygyűjtő dobozban elhelyezni. Az összegyűlt adománnyal a Szentendrei Értelmi Fogyatékos Gyermekek Oktatásáért, Neveléséért Alapítványt kívánjuk támogatni.

 

 

A korábbi években nagyon jól sikerültek a Retro Majálisok.

Íme egy kis videó a 2016-osról.

És egy másik beszámoló a 2017-esről.

 

Tehát mindenkit várunk sok szeretettel!

 Az Autósajtó és a Retro Design Center Csapata, no meg Retro Ernő

You may also read!

Elmúlt a VW botrány hatása

Hol van már a dízelbotrány?
Az autóeladási adatok azt mutatják, hogy a Volkswagen emissziós botrányának hatása elmúlt, a

Read More...
Hyundai Sonata Prototípus napelemmel a tetején

Hyundai Sonata Prototípus napelemmel a tetején

A következő generációs Hyundai Sonata prototípusát már tesztelik a dél-koreai utakon. Bár ez magában is hír, a meglesett

Read More...
Peugeot 5008 lett a legjobb vontató

A Peugeot 5008 lett a legjobb vontató

A brit Towing Car of the Year díjátadón kategóriaelsőnek választották meg a Peugeot új generációs szabadidőjárművét. Komoly próbákat

Read More...

Mobile Sliding Menu

Oldalunkon sütiket használunk a felhasználói élmény növelése érdekében. További információkat itt találhat. Elfogadom, Nem fogadom el
432